Home Utrecht Man slaat ambulancepersoneel

Man slaat ambulancepersoneel

Woensdagmiddag rond 15.45 uur werd een ambulance naar een melding van een onwel geworden man op de Lepelenburg in Utrecht gestuurd. Ambulancepersoneel trof de man aan en legde hem op een brancard. Hierna ging hij volledig door het lint waarbij hij een ambulancemedewerkster in het gezicht sloeg. Agenten die ter plaatse kwamen besloten de man te boeien waarna hij kon worden overgebracht naar het ziekenhuis. Vermoed werd dat de verdachte, een 20-jarige inwoner van Utrecht, een combinatie van alcohol en verdovende middelen had gebruikt.

Tijdens het overbrengen naar het ziekenhuis beledigde en bedreigde de Utrechter de agenten en spuugde hij in hun richting. Na, onder bewaking, te zijn behandeld in het ziekenhuis werd hij ingesloten in het politiebureau. Er zijn meerdere aangiften van mishandeling en belediging opgenomen. Conform het protocol gebeurt dit zonder vermelding van identiteitsgegevens.

 

Laad meer Utrecht

Geef een antwoord

Bekijk ook

Amersfoort – Politie zoekt getuigen poging gewelddadige beroving

Een 22-jarkige man raakte vrijdag 11 maart rond 13:40 betrokken bij een incident nabij Ame…