Home Noord-Holland Hoorn Hennepkwekerijen

Hennepkwekerijen

Op diverse adressen in Hoorn werden dinsdag hennepkwekerijen aangetroffen. In een woning aan de Charlotte van Pallandthof werd een ontmantelde hennepkwekerij aangetroffen. Op twee slaapkamers werd apparatuur aangetroffen die gebruikt wordt voor hennepteelt en er stonden 230 potten met aarde en resten van planten.

Op een zolder van een woning aan de Vijzelmolen werd een kwekerij aangetroffen die net geoogst was. In totaal hadden hier 182 planten gestaan. Er wordt onderzoek gedaan naar de bewoner. De woningstichting die eigenaar is van de woning gaat over tot uitzetting.

Op de zolder van een woning aan de Gording werd een in werking zijnde hennepkwekerij met 211 planten ontdekt. De 51-jarige bewoner werd aangehouden. De gemeente heeft de kwekerij bestuursrechterlijk ontruimd. Dit betekent dat de kosten van de ontruiming verhaald worden op de verdachte.

Op een adres op de Boogschutter werd op zolder een kwekerij met 156 planten aangetroffen. De 38-jarige bewoonster werd aangehouden. Het vastgoedbedrijf dat de woning bezit gaat over tot uitzetting. De meter werd door Liander in beslag genomen wegens elektriciteitsdiefstal.

Tenslotte werd op de Houtzaagmolen Ook hier was sprake van stroomdiefstal. De meter werd daarom door Liander verwijderd. Er werd bestuurrechterlijk ontruimd.

Laad meer Hoorn

Geef een reactie

Bekijk ook

Hoorn – Toezichthouder gemeente Hoorn mishandeld

Woensdagmiddag, rond 15.00 uur, is op het Betje Wolfplein een BOA van de gemeente Hoorn mi…