Home Zuid-Holland Rotterdam Verbouwing politiebureau Hoogvliet

Verbouwing politiebureau Hoogvliet

De politie verbouwt de komende maanden het bureau aan de Middenbaan Noord in Hoogvliet. Hierdoor voldoet het straks weer aan de eisen van het moderne politiewerk en kunnen er meer politieagenten hun werk doen.

Met de aanpassingen zal het politiebureau straks uitgerust zijn met meer en betere faciliteiten zodat het niet alleen geschikt is voor wijkpolitiewerk maar ook voor andere taken als bijvoorbeeld de noodhulpverlening.

De verbouwing start 8 juli en duurt naar verwachting tot december 2013. Tijdens de verbouwing zet het wijkteam haar werkzaamheden voort vanuit alternatieve huisvesting op het parkeerterrein.

Het loket voor de 3D-aangifte blijft tijdens de avonduren en in de weekends open. U kunt uiteraard ook aangifte doen viawww.politie.nl, telefonisch via 0900-8844 of bij een ander politiebureau. Belt u 0900-8844 voor advies en om een afspraak te maken. In noodgevallen en bijzondere gevallen biedt de politie een maatwerkoplossing.

Laad meer Rotterdam

Geef een reactie

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhoudingen na geweld tegen agenten aan de Van Meekerenstraat in Rotterdam

Zondag 11 februari rond half 1 hebben twee mannen, een 41-jarige Rotterdammer en een 38-ja…