Home Noord-Holland Hoorn Mislukte plofkraak geldautomaat

Mislukte plofkraak geldautomaat

Woensdagochtend werd geprobeerd een geldautomaat te kraken aan de Grote Beer in Hoorn. Rond 03.20 uur hoorden getuigen een zware klap. Er bleek een auto in brand te staan en op de parkeerplaats lagen onderdelen van de geldautomaat. De brandweer bluste de brandende auto. Er werd geen geld buit gemaakt. Getuigen hebben een zwarte Volkswagen Golf weg zien rijden over de Weel in de richting van de Middelweg. De auto reed met gedoofde lichten. Ook zouden twee mannen de wijk in gerend zijn. De ene over de brug in de richting van de Siriusstraat, de ander in de richting van de Westerdijk.

Laad meer Hoorn

Geef een reactie

Bekijk ook

Hoorn – Toezichthouder gemeente Hoorn mishandeld

Woensdagmiddag, rond 15.00 uur, is op het Betje Wolfplein een BOA van de gemeente Hoorn mi…