Home Noord-Holland Hoorn Hoorn op de kaart

Hoorn op de kaart

Hoorn op de kaartHoorn moet zich meer profileren. Dat is het thema van de opening van het toeristisch seizoen op 19 maart. Aan het begin van een nieuw toeristisch seizoen komt de vraag op of we als stad voldoende doen om mensen te trekken. Volgens de rekenkamer niet. Wat kan Hoorn verbeteren op het gebied van citymarketing? Wat is eigenlijk het nut van het Toeristisch Platform in oprichting? En in hoeverre is het nieuwe Van der Valk complex naast de A7 een aanwinst voor onze stad? Deze onderwerpen staan centraal tijdens het event ‘Hoorn op de kaart’, dat voor de tweede keer wordt georganiseerd.

Programma
Voormalig directeur E.P. Oud van Amsterdam Tourist Congress Board deelt zijn ervaringen op het vlak van citymarketing. VVV-directeur M. Serlier licht de nieuwe campagne van de regionale VVV toe, dus zonder het ANWB agentschap in Hoorn. Ook de doelstellingen van het Toeristisch Platform Hoorn worden toegelicht en kritisch getoetst. Tenslotte wordt de impact van het nieuwe Van der Valk hotel in Hoorn belicht. Aansluitend volgt de officiële opening van het toeristisch seizoen door wethouder Ruppert van de gemeente Hoorn, met een spectaculair verrassingselement!

Inschrijven
Hoorn op de Kaart is op 19 maart 2013 van 15.30 tot 18.30 uur. Het programma begint op het Oostereiland en speelt zich deels af op het water. Inschrijven kan via de website http://www.hoornbusinessevents.nl/ en kost 49,- euro per persoon (exclusief btw).

Laad meer Hoorn

Geef een reactie

Bekijk ook

Hoorn – Toezichthouder gemeente Hoorn mishandeld

Woensdagmiddag, rond 15.00 uur, is op het Betje Wolfplein een BOA van de gemeente Hoorn mi…