Home Noord-Holland Hilversum Dames aangehouden voor zakkenrollerij in Bussum

Dames aangehouden voor zakkenrollerij in Bussum

Zaterdag vond een getuige dat twee vrouwen zich vreemd gedroegen bij een pinautomaat. De twee bleken een gestolen pinpas bij zich te hebben. Rond 12.00 uur meldde een getuige dat twee vrouwen zich vreemd gedroegen bij een pinautomaat aan de Nassaulaan. Op de Landstraat spraken agenten de twee vrouwen aan en stelden een onderzoek in. Een van de vrouwen bleek een bekende van de politie te zijn met betrekking tot zakkenrollerij. Er werd ook een bankpas aangetroffen die dezelfde dag was gestolen uit de tas van een 89-jarige vrouw uit Bussum. Dit was vermoedelijk gebeurd in een supermarkt aan het Veerplein.

De twee, 31 en 18 jaar zonder vaste woon- of verblijfplaats, werden aangehouden. Bij de fouillering troffen agenten nog een groot geldbedrag aan. Dit bleek afkomstig van de rekening van de 89-jarige Bussumse. De twee vrouwen werden zondag 25 maart met proces-verbaal heengezonden. De Bussumse heeft haar pinpas en het geld terug gekregen.

Laad meer Hilversum

Geef een reactie

Bekijk ook

Nieuwe Hollandse Waterlinie genomineerd als werelderfgoed

Het kabinet heeft besloten om de verdedigingslinie de Nieuwe Hollandse Waterlinie te nomin…