Home Noord-Holland Den Helder Vier jongens aangehouden voor vernielen auto’s

Vier jongens aangehouden voor vernielen auto’s

Vier jongens in de leeftijd van 18 tot en met 21 jaar uit, allemaal afkomstig uit Den Helder, zijn zondagochtend rond 02.30 uur aangehouden voor openlijke geweldpleging. De politie kreeg een melding dat op de Ruyghweg meerdere jongens vernielingen aan het plegen waren. Agenten werden op de Spoorstraat aangesproken door de melder die aangaf dat de verdachten inmiddels op de Beatrixstraat liepen. De vier werden aangetroffen op de Wezenstraat. Zij werden aangehouden. Er bleken op de Ruyghweg, Van Duin van Maasdamstraat en Jan in ’t Veltstraat in ieder geval een zestal auto’s vernield te zijn.

Laad meer Den Helder

Geef een antwoord

Bekijk ook

Den Helder – Politie zoekt getuigen autobranden

In de nacht van woensdag op donderdag hebben twee auto’s in brand gestaan in de Pieter Str…