Home Nederland 7-jarig kind vermoord in Roosendaal

7-jarig kind vermoord in Roosendaal

Foto (c) Unique Photo Video

De politie is op dit moment in Roosendaal onderzoek aan het doen naar het overlijden van een 7-jarige jongen. De 42-jarige moeder wordt er van verdacht de jongen om het leven te hebben gebracht. Naar aanleiding van een melding is de politie naar de Waterstraat in Roosendaal gegaan en trof daar de jongen aan. De 42-jarige moeder wordt er van verdacht de jongen om het leven te hebben gebracht. Zij heeft hierna geprobeerd om zichzelf van het leven te beroven.

Hulpverleners hebben de gewonde vrouw behandeld en hierna kon ze worden overgebracht naar het ziekenhuis in Roosendaal. Het is op dit moment niet bekend hoe zij er aan toe is. Over de directe omstandigheden die tot deze daad hebben geleid is op dit moment niets bekend. De politie doet op het adres onderzoek.

Laad meer Nederland

Geef een antwoord

Bekijk ook

Breda – Rechercheteam onderzoekt overlijden baby

Een Team Grootschalige Opsporing (TGO) van de politie stelt een nader onderzoek in naar aa…