Home Noord-Holland Den Helder Alcoholcontrole in Den Helder

Alcoholcontrole in Den Helder

In Den Helder werd in de nacht van vrijdag op zaterdag op drie plaatsen op alcohol gecontroleerd. In totaal werden er 412 bestuurders gecontroleerd. Vijf hiervan bleken teveel alcohol te hebben gedronken.

Van 21.00 tot 23.00 uur werd er op de kruising N245/248 gecontroleerd. Hier bleken drie bestuurders met teveel alcohol op te rijden. Vervolgens werd er van 00.00 tot 03.15 uur op de kruising Doggersvaart/Nieuweweg en N9/Ravelijnweg. Bij deze alcoholcontrole werd een 30-jarige automobilist uit Julianadorp aangehouden omdat hij teveel had gedronken. In zijn auto werden een ploertendoder en een busje pepperspray aangetroffen. Deze zijn in beslag genomen.

Laad meer Den Helder

Geef een reactie

Bekijk ook

Den Helder – Politie zoekt getuigen autobranden

In de nacht van woensdag op donderdag hebben twee auto’s in brand gestaan in de Pieter Str…