Home Noord-Holland Amsterdam AMSTERDAM – Getuigen gezocht bij gewapende overval tabakswinkel Amsterdam-Noord op 15 december 2023

AMSTERDAM – Getuigen gezocht bij gewapende overval tabakswinkel Amsterdam-Noord op 15 december 2023

Vrijdagavond 15 december 2023 vindt er een gewapende overval plaats in een tabakswinkel aan de Sperwerlaan in Amsterdam-Noord. Vlak na de overval wordt een 17-jarige Amsterdammer aangehouden. Enkele dagen later wordt ook een tweede verdachte, een 15-jarige Amsterdammer, aangehouden. De politie is op zoek naar een derde verdachte en komt graag in contact met getuigen die iets hebben gezien of gehoord.

De overval vond plaats op 15 december rond 18.40 uur en was van grote impact op de medewerkers en klanten die aanwezig waren in de winkel. Zij werden met een vuurwapen bedreigd. Gelukkig vielen daarbij geen gewonden.

Getuigenoproep
Het onderzoek naar deze overval is nog in volle gang en de politie is op zoek naar een derde verdachte. De recherche komt graag in contact met getuigen die meer weten. Beschikt u over informatie die mogelijk relevant is voor het onderzoek? Of heeft u iets gezien of gehoord dat met deze zaak te maken heeft? Bel dan met de politie via 0900-8844 of vul onderstaand tipformulier in. Blijft u liever anoniem? Dan kunt u ook contact opnemen met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000 of www.meldmisdaadanoniem. Vermeld hierbij het volgende registratienummer: 2023283667.

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Purmerend – Man overleden na schietincident Purmerend, andere man zwaargewond

Bij het treinstation van Purmerend aan de Stationsweg heeft maandag 12 februari rond 20.05…