Home Flevoland Almere Gezocht – Bankhelpdeskfraude – Grote Markt – Almere

Gezocht – Bankhelpdeskfraude – Grote Markt – Almere

Op een maandagmiddag werd het 73-jarige slachtoffer gebeld op haar vaste telefoon. Degene aan de telefoon zei een medewerker bij een bank te zijn. Deze (nep) medewerker zei tegen de vrouw dat er geprobeerd was om geld van haar rekening te halen. Helaas ging het hier juist om fraude en is het slachtoffer voor bijna 2500 euro opgelicht. Dankzij tips is de verdachte herkend! Dankzij uw hulp is de identiteit van de verdachte bekend. Bedankt! De recherche gaat verder met het onderzoek.

Op een maandagmiddag werd het 73-jarige slachtoffer gebeld op haar vaste telefoon. Degene aan de telefoon zei een medewerker bij een bank te zijn. Deze (nep) medewerker zei tegen de vrouw dat er geprobeerd was om geld van haar rekening te halen. Helaas ging het hier juist om fraude en is het slachtoffer voor bijna 2500 euro opgelicht. 

Dankzij tips is de verdachte herkend!
Dankzij uw hulp is de identiteit van de verdachte bekend. Bedankt! De recherche gaat verder met het onderzoek.

Laad meer Almere
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Almere – Update: Grote inbeslagname van contanten en drugs in woning Leemwierde in Almere

Agenten vielen in de avond van woensdag 24 januari een woning binnen aan de Leemwierde. Di…