Home Noord-Holland Amsterdam Amsterdam – 140 aanhoudingen voor aanvang Ajax – AEK Athene

Amsterdam – 140 aanhoudingen voor aanvang Ajax – AEK Athene

De politie heeft donderdagavond 14 december 2023 voorafgaand aan de wedstrijd in de groepsfase van de Europa League tussen Ajax en AEK Athene 140 Ajaxsupporters aangehouden vanwege openlijke geweldpleging.

De Ajaxsupporters waren donderdagmiddag al op zoek naar confrontaties in de binnenstad. Onderweg naar de metro vond rond 18.15 uur, ter hoogte van de blauwbrug, een eerste confrontatie met de politie plaats. Hierbij zetten agenten hun wapenstok in om de orde te herstellen.

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Purmerend – Man overleden na schietincident Purmerend, andere man zwaargewond

Bij het treinstation van Purmerend aan de Stationsweg heeft maandag 12 februari rond 20.05…