Home Gelderland Nijmegen – Derde verdachte aangehouden voor fatale vechtpartij Nijmegen

Nijmegen – Derde verdachte aangehouden voor fatale vechtpartij Nijmegen

De politie heeft vandaag een derde verdachte aangehouden in het onderzoek naar de fatale vechtpartij aan de Couwenbergstraat. Een arrestatieteam heeft de man aan het einde van de middag aangehouden in Nijmegen. Het gaat om een man van 32 jaar uit Rotterdam. Een dag eerder – woensdagavond 13 december – werden twee andere verdachten aangehouden. Een 21-jarige vrouw en 18-jarige man uit Nijmegen meldden zichzelf bij de politie. Alle drie zijn aangehouden voor betrokkenheid bij de fatale vechtpartij.

Het verdere onderzoek is gericht op het reconstrueren van de gebeurtenissen van die zondagavond en ieders rol daarin.

Melding steekincident zondagavond

Naar aanleiding van een steekincident met dodelijke afloop aan de Couwenbergstraat zocht de recherche twee mannen en een vrouw. Zondagavond 10 december rond 19.15 uur kregen we meerdere meldingen van een vechtpartij waarbij een 38-jarige man werd neergestoken. Hij overleed later aan zijn verwondingen.

De ruzie verplaatste zich over straat, onder het oog van verschillende getuigen en eindigde met het steekincident. Na het steekincident vluchtten de man en de vrouw en de man die zich later bij hen voegde in de richting van de Blankenborgstraat. De politie heeft dinsdagavond 12 december beelden getoond van de drie gezochte verdachten in het programma Opsporing Verzocht. Het onderzoeksteam heeft na de uitzending zo’n twintig tips binnengekregen die allemaal onderzocht worden. We zijn blij dat kijkers gehoor geven aan onze oproep: er werden filmpjes gedeeld en ook namen doorgegeven.

Tipgevers: bedankt

De afgelopen dagen hebben veel getuigen zich gemeld. Ook na de uitzending van Opsporing Verzocht hebben veel mensen gehoor gegeven aan onze oproep om informatie en beeldmateriaal door te geven. Het onderzoeksteam wil iedereen bedanken die heeft meegedacht en aan de oproep gehoor heeft gegeven.

Laad meer Gelderland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Oost-Nederland – Politie Oost-Nederland schaalt op na acties

‘Een demonstratie is toegestaan binnen de grenzen van de wet, maar bij de acties op …