Home Noord-Holland Amsterdam Amsterdam – Verdachten gewapende woningoverval Gooioord in bewaring gesteld

Amsterdam – Verdachten gewapende woningoverval Gooioord in bewaring gesteld

De drie minderjarige verdachten van de woningoverval in de flat Gooioord op woensdag 15 maart zijn vandaag voorgeleid bij de rechter-commissaris en in bewaring gesteld. De recherche sluit meerdere aanhoudingen niet uit en is nog steeds op zoek naar getuigen.

Kort na de woningoverval konden er drie verdachten worden aangehouden. Tijdens de aanhoudingen is door agenten gezien dat één van de verdachten een vuurwapen bij zich had. Ook is er gezien dat deze verdachte met dit vuurwapen heeft geschoten. Om de verdachte aan te kunnen houden voelden agenten zich genoodzaakt waarschuwingsschoten te lossen en gericht te schieten. Er is niemand gewond geraakt.

Lees hier het eerder verschenen persbericht.

Heeft u nog informatie voor het onderzoeksteam die u wilt delen? Via onderstaande tipformulier kunt u deze informatie delen
 

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Purmerend – Man overleden na schietincident Purmerend, andere man zwaargewond

Bij het treinstation van Purmerend aan de Stationsweg heeft maandag 12 februari rond 20.05…