Home Noord-Holland Amsterdam Amsterdam – Man aangehouden na bedreiging met ‘vuurwapen’; blijkt fles alcohol te zijn

Amsterdam – Man aangehouden na bedreiging met ‘vuurwapen’; blijkt fles alcohol te zijn

Op zaterdagavond heeft de politie op de Pieter Braaijweg een 22-jairge man uit Nieuw-Vennep aangehouden op verdenking van bedreiging. Politieagenten hebben tijdens de aanhouding hun dienstvuurwapen getrokken.

Rond 18.15 uur krijgt de politie meerdere meldingen van automobilisten die over de A4 in de richting van Amsterdam rijden. De melders geven aan dat zij zijn ingehaald door een busje met daarin meerdere personen en dat één van hen een lang vuurwapen vast heeft en op de ingehaalde auto’s richt. De gealarmeerde politie krijgt het betreffende busje in de smiezen en rijdt hier achteraan.

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Purmerend – Man overleden na schietincident Purmerend, andere man zwaargewond

Bij het treinstation van Purmerend aan de Stationsweg heeft maandag 12 februari rond 20.05…