Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – 31-jarige Rotterdammer aangehouden na nachtelijk steekincident

Rotterdam – 31-jarige Rotterdammer aangehouden na nachtelijk steekincident

De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag een 31-jarige Rotterdammer aangehouden. Dit na een steekincident rond 01:00 uur aan de Pelgrimsstraat in Rotterdam, waarbij een 34-jarige Amsterdammer gewond raakte. De politie doet onderzoek.

De 34-jarige werd op de galerij van woningen aan de Pelgrimsstraat aangetroffen. De 31-jarige werd aangehouden in één van de woningen aan de galerij. Een ruzie binnen de relationele sfeer tussen het tweetal ging aan het steken vooraf. De 34-jarige was gewond, maar gelukkig wel aanspreekbaar. De 31-jarige had een paar lichte verwondingen. Beide mannen zijn naar het ziekenhuis vervoerd.

De politie heeft sporen veiliggesteld en doet onderzoek naar het incident. Heeft u informatie die van belang is voor dit onderzoek? Neem dan contact op via onderstaande mogelijkheden.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhoudingen na geweld tegen agenten aan de Van Meekerenstraat in Rotterdam

Zondag 11 februari rond half 1 hebben twee mannen, een 41-jarige Rotterdammer en een 38-ja…