Home Noord-Holland Amsterdam Amsterdam – Getuigen gezocht van zware mishandeling op het Singel

Amsterdam – Getuigen gezocht van zware mishandeling op het Singel

De politie zoekt getuigen van een zware mishandeling in de nacht van vrijdag 30 op zaterdag 31 december 2022 op het Singel ter hoogte van het Koningsplein. Een grote groep mannen heeft een 25-jarige man omsingeld en zwaar mishandeld.

Rond 3:00 uur ’s nachts verlaat een man met zijn vriendin een club aan de Handboogstraat. In het steegje krijgt de man een woordenwisseling met een aantal andere personen. Even later besluit het koppel om naar huis te gaan. Ze lopen de steeg uit het Spui op in de richting van het Singel. Vlakbij de tramhalte, ter hoogte van het Koningsplein, worden zij omsingeld door een grote groep mannen. De man wordt meerdere keren flink geschopt en geslagen. Uiteindelijk weet hij samen met zijn vriendin weg te komen en vluchten zij een bus in. Achteraf blijkt dat de man aan de mishandeling onder andere een lichte hersenschudding, gekneusde ribben en een blauw oog heeft overgehouden.

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Purmerend – Man overleden na schietincident Purmerend, andere man zwaargewond

Bij het treinstation van Purmerend aan de Stationsweg heeft maandag 12 februari rond 20.05…