Home Noord-Holland Amsterdam Vermist – Salma El Moubarhine

Vermist – Salma El Moubarhine

De 15-jarige Salma wordt sinds zondag 08 januari 2023 omstreeks 19.00 uur vermist. Salma is rond dit tijdstip voor het laatst gezien rond het Valeriusplein in Amsterdam. Het is niet bekend of Salma beschikt over een vervoersmiddel en hoe zij zich verplaatst. De politie maakt zich ernstige zorgen over Salma’s welzijn en de kringen waarin zij zich mogelijk begeeft. Het onderzoeksteam roept daarom getuigen op zich te melden.

Hebt u informatie over deze vermissing? Neem dan contact op met de politie via 0800-6070.

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Purmerend – Man overleden na schietincident Purmerend, andere man zwaargewond

Bij het treinstation van Purmerend aan de Stationsweg heeft maandag 12 februari rond 20.05…