Home Noord-Holland Amsterdam Amsterdam – Verdachten straatroof Van Eeghenstraat aangehouden

Amsterdam – Verdachten straatroof Van Eeghenstraat aangehouden

Rechercheurs hebben afgelopen dagen twee verdachten aangehouden in verband met de gewelddadige poging tot straatroof die in de nacht van woensdag 27- op donderdag 28 juli in de Van Eeghenstraat plaatsvond.

Het 33-jarige slachtoffer raakte bij dit ernstige incident licht gewond. Rechercheurs die deze zaak in behandeling hadden hebben mede door gebruik te maken van videomateriaal uit de omgeving de verdachten kunnen opsporen. Afgelopen vrijdag werd op het Waterlandplein een 26-jarige verdachte aangehouden en vanochtend vroeg werd op IJburg een 19-jarige verdachte aangehouden. Het slachtoffer van de beroving is in kennis gesteld van deze aanhoudingen. Het onderzoek is nog in volle gang. Beide verdachten worden morgen voorgeleid bij een rechter commissaris.

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Purmerend – Man overleden na schietincident Purmerend, andere man zwaargewond

Bij het treinstation van Purmerend aan de Stationsweg heeft maandag 12 februari rond 20.05…