Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Gezocht – Politie zoekt getuigen en beelden van explosies Sluiskreek Rotterdam

Rotterdam – Gezocht – Politie zoekt getuigen en beelden van explosies Sluiskreek Rotterdam

De politie is op zoek naar getuigen die meer weten over twee explosies aan de Sluiskreek in de nacht van zaterdag 8 oktober op zondag 9 oktober en op 11 oktober 2022. De verdachten zijn op de vlucht geslagen.

Buurtbewoners aan de Sluiskreek werden op 9 oktober rond 01.30 uur opgeschrikt door een harde knal. Bij de voordeur van één van de woningen was iets tot ontploffing gekomen. Het Forensisch Opsporingsteam van de politie heeft  onderzoek gedaan, ook vond er een buurtonderzoek plaats.
Op 11 oktober was het opnieuw raak. Nu was een woning naast het huis dat op 9 oktober getroffen werd, doelwit. Gelukkig waren bij beide explosies geen gewonden te betreuren.

Getuigen gezocht
Twee naast elkaar gelegen woningen die in twee dagen doelwit zijn van een of meerdere daders die explosieven laten afgaan en het risico op gewonden – of erger – voor lief nemen. De politie neemt de zaak hoog op en is op zoek naar mensen die meer weten over het incident en/of de verdachte(n). Mogelijk is u iets opgevallen of heeft u andere informatie dat ons onderzoek verder kan helpen. Ook camerabeelden zijn welkom, vanbijvoorbeels een bewakingscamers of dashcam. Heeft u iets of iemand gezien of andere info? Geef het door via de onderstaande opties. Ook in Bureau Rijnmond vragen we aandacht voor deze incidenten. Kijk hier om de uitzending terug te zien.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhoudingen na geweld tegen agenten aan de Van Meekerenstraat in Rotterdam

Zondag 11 februari rond half 1 hebben twee mannen, een 41-jarige Rotterdammer en een 38-ja…