Home Noord-Holland Amsterdam Amsterdam – Stoffelijk overschot aangetroffen in woning na politieonderzoek; Amsterdam-Centrum

Amsterdam – Stoffelijk overschot aangetroffen in woning na politieonderzoek; Amsterdam-Centrum

Tijdens de doorzoeking in de woning aan de Jonge Roelensteeg heeft de politie een stoffelijk overschot aangetroffen. Nader onderzoek zal definitief moeten uitwijzen of het lichaam van de 65-jarige Jane Johnsen is, maar de politie heeft logischerwijs wel het vermoeden dat het om mevrouw Johnsen gaat. Wel kan gesteld worden dat deze overleden persoon om het leven is gekomen door een misdrijf.

Inmiddels kan de politie ook melden dat op woensdag 5 oktober een 53-jarige man zonder vast woonadres is aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de vermissing van Jane Johnsen. Op dit moment wordt de man verdacht van betrokkenheid bij de dood van de persoon die overleden is aangetroffen in de woning.

Het TGO zet haar onderzoek voort en komt nog steeds graag in contact met mensen die mevrouw Johnsen de afgelopen weken nog gezien hebben, die haar (goed) kennen en/of mogelijk andere informatie hebben die voor het onderzoek van belang kan zijn.

Heeft u informatie? Neem dan alsjeblieft contact op met het TGO via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Vermeld daarbij altijd het registratienummer 2022199548. U kunt ook gemakkelijk het tipformulier invullen.

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Purmerend – Man overleden na schietincident Purmerend, andere man zwaargewond

Bij het treinstation van Purmerend aan de Stationsweg heeft maandag 12 februari rond 20.05…