Home Noord-Brabant Bergen op Zoom Bergen op Zoom – Man aangehouden op verdenking van insluiping in seniorenwoning

Bergen op Zoom – Man aangehouden op verdenking van insluiping in seniorenwoning

Politiemensen hebben woensdag 5 oktober 2022 een 53-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden. Dat gebeurde rond 14.30 uur op de Marslaan. De man wordt verdacht van insluiping en diefstal uit een seniorenwoning.

De verdachte zou woensdagmiddag 5 oktober een zorgcomplex in Bergen op Zoom zijn binnengegaan. Hij wordt er van verdacht vervolgens de tas van een 81-jarige bewoonster van dat complex te hebben gestolen. Surveillerende agenten zagen de verdachte korte tijd later op een bankje in een park zitten en spraken hem aan. De man kon op basis van het opgegeven signalement worden aangehouden op verdenking van de diefstal. Op het politiebureau bleek dat ook andere politie-eenheden de man verdenken van soortgelijke gevallen van insluiping en diefstal. Hij is in de cel gezet. De politie zet het onderzoek voort.

Laad meer Bergen op Zoom
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Gezocht – OPGELOST – Pinfraude met SumUp Nieuwveld Helmond

De identiteit van de verdachte in deze zaak is bekend. Lees verder …