Home Noord-Holland Amsterdam Amsterdam – Pand beschoten Pieter Calandlaan

Amsterdam – Pand beschoten Pieter Calandlaan

Op donderdagochtend 26 september is op de Pieter Calandland ter hoogte van de Bart Poesiatstraat vermoedelijk een pand beschoten. Twee personen zijn hierna gevlucht op een scooter. De politie stelt een onderzoek in en vraagt getuigen die nog niet met politie hebben gesproken zich te melden.

Rond 02.10 uur kreeg de meldkamer van de politie een telefoontje dat er schoten waren gehoord op de Pieter Calandlaan. Als de politie ter plaatse komt, blijkt  dat de ruit van een winkel was beschadigd. De aangetroffen hulzen zijn veiliggesteld en Forensische Opsporing heeft een onderzoek ingesteld. Bij het onderzoek is ook gebruik gemaakt van een speurhond van de politie.

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amsterdam – Moord op Derk Wiersum in Opsporing Verzocht

De Amsterdamse recherche denkt dat het huis en de straat van advocaat Derk Wiersum waarsch…