Home Noord-Brabant Veghel, Etten-Leur, Tilburg, Roosendaal – Twee brutale diefstallen en twee overvallen, waarbij in Roosendaal een bewoonster onder schot werd gehouden, in de volgende uitzending van Bureau Brabant

Veghel, Etten-Leur, Tilburg, Roosendaal – Twee brutale diefstallen en twee overvallen, waarbij in Roosendaal een bewoonster onder schot werd gehouden, in de volgende uitzending van Bureau Brabant

Bureau Brabant vraagt in de uitzending van maandag 30 september uw hulp bij het oplossen van ernstige misdrijven, waaronder een overval op een tankstation in Veghel. Hiernaast ook een diefstal van een interieur uit een BMW in Etten-Leur, een brutale diefstal van een telefoon uit een café in Tilburg en een ingrijpende woningoverval in Roosendaal, waarbij de bewoonster onder schot werd gehouden.

Lees verder

Laad meer Noord-Brabant
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Tilburg – Politiechef Zeeland-West-Brabant tevreden over behaalde resultaten

Politiechef Hanneke Ekelmans van de eenheid Zeeland-West-Brabant is tevreden over de resul…