Home Noord-Brabant Veghel, Etten-Leur, Tilburg, Roosendaal – Twee brutale diefstallen en twee overvallen, waarbij in Roosendaal een bewoonster onder schot werd gehouden, in de volgende uitzending van Bureau Brabant

Veghel, Etten-Leur, Tilburg, Roosendaal – Twee brutale diefstallen en twee overvallen, waarbij in Roosendaal een bewoonster onder schot werd gehouden, in de volgende uitzending van Bureau Brabant

Bureau Brabant vraagt in de uitzending van maandag 30 september uw hulp bij het oplossen van ernstige misdrijven, waaronder een overval op een tankstation in Veghel. Hiernaast ook een diefstal van een interieur uit een BMW in Etten-Leur, een brutale diefstal van een telefoon uit een café in Tilburg en een ingrijpende woningoverval in Roosendaal, waarbij de bewoonster onder schot werd gehouden.

Lees verder

Laad meer Noord-Brabant
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Tilburg – Politie zoekt getuigen van aanrijding in Tilburg

De politie zoekt mensen die getuigen waren van een aanrijding op de kruising van de Lage W…