Home Noord-Holland Amsterdam Amsterdam – Geld, drugs en een wapen aangetroffen

Amsterdam – Geld, drugs en een wapen aangetroffen

In een garagebox aan de Rhijnestein hebben agenten vrijdag 24 mei een hoeveelheid drugs, ruim 20.000 euro aan contant geld en een wapen aangetroffen. Het onderzoek richtte zich op goederen in de garagebox en een woning aan de Sint Willibrodusstraat. In die woning werd een 22-jarige man als verdachte aangehouden.

Een agent was die ochtend in burgerkleding aan het surveilleren toen hij in de buurt van metrostation Overamstel een auto met Duits kenteken zag rijden. De bestuurder had een jerrycan bij zich en maakte tijdens het rijden een aantal bijzondere manoeuvres door tot twee keer toe rechtsomkeert te maken en uiteindelijk te stoppen bij een garagebox aan de Rhijnestein. De agent in burger heeft vervolgens zijn collega’s gevraagd de man en de garagebox te observeren. Uiteindelijk is de man vertrokken richting de stad zonder de auto.

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Diemen – 17-jarige verdachte van straatroof aangehouden

De recherche heeft op maandagochtend 9 december 2019 een verdachte aangehouden in het onde…