Home Noord-Holland Amsterdam Amsterdam – Aanrijding met gewonden Joan Muyskenweg

Amsterdam – Aanrijding met gewonden Joan Muyskenweg

Bij een ongeval op de Joan Muyskenweg op donderdag 9 mei zijn twee personen gewond geraakt en overgebracht naar het ziekenhuis. De politie heeft een onderzoek ingesteld en beelden veilig gesteld.

Rond 18.30 uur vond de aanrijding plaats tussen een scooter en een motorscooter. De 17-jarige scooterrijder brak zijn voet en de 22-jarige motorscooterrijder hield aan het ongeval schaafwonden en kneuzingen over.

Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) stelde ter plaatse een (sporen)onderzoek in en Team Opsporing Ernstige Verkeersongevallen (TOEV) stelt een strafrechtelijk onderzoek in naar de toedracht van deze aanrijding.

Was u getuige en heeft u nog niet met de politie gesproken en/of heeft u beeldmateriaal? Neem dan contact met de politie op 0900-8844. Informatie en beeldmateriaal kan men ook delen via het tipformulier.

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amsterdam – Aanhoudingen na winkeldiefstal in vereniging

De politie heeft afgelopen zondag 17 november 2019 een mogelijke diefstal in vereniging bi…