Home Zuid-Holland Den Haag Den Haag – Politie zoekt getuigen schietincident Rozenburgstraat

Den Haag – Politie zoekt getuigen schietincident Rozenburgstraat

Een getuige waarschuwde donderdagavond 9 mei de politie nadat zij getuige was geweest van een schietincident in de Rozenburgstraat. Daarbij vielen geen gewonden. In de straat troffen agenten een aantal knalpatronen aan.

De getuige zag donderdagavond rond acht uur ’s avonds twee mannen op een scooter over de Rozenburgstraat rijden. Terwijl ze daar reden, schoot de bijrijder met een vuurwapen in de richting van de Zusterstraat. Daarbij vielen geen gewonden. De scooter reed vervolgens door in de richting van de Monstersestraat. De getuige waarschuwde direct de politie en gaf een signalement van de berijders en de scooter door. Tijdens het onderzoek dat de politie deed, troffen agenten een zestal hulzen aan. Dit bleken knalpatronen te zijn en geen scherpe munitie.

Getuigen gezocht
De politie startte direct een buurtonderzoek en meerdere bewoners vertelden dat zij de schoten hadden gehoord. Bent u getuige geweest of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het onderzoek? Bel dan met 0900-8844. Blijft u liever anoniem, bel dan met M. via 0800-7000.

Laad meer Den Haag
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Den Haag, Rijswijk en Nootdorp – Gezocht – WhatsAppfraude Den Haag/Rijswijk/Nootdorp

Op camerabeelden is een verdachte te zien die na een Whatsappfraude op verschillende plekk…