Home Noord-Holland Amsterdam Amsterdam – Zakkenrollers? Geef ze geen kans!

Amsterdam – Zakkenrollers? Geef ze geen kans!

Van zaterdag 28 juli tot en met zondag 5 augustus vindt Pride Amsterdam 2018 plaats. Het evenement krijgt de termen feestelijk, veilig en open mee. De ervaring leert dat niet alle bezoekers van Amsterdam hier een boodschap aan hebben. Zakkenrollers zijn gedurende deze periode extra actief. De politie speelt daar op in, maar vraagt ook de andere bezoekers alert te zijn en zelf ook maatregelen nemen.

Evenementen zijn geliefd bij zakkenrollers. Het is gezellig druk in de stad en mensen staan dicht op elkaar. Dit is de ideale situatie voor zakkenroller om – vaak ongemerkt – hun slaag te slaan en er vervolgens ongezien vandoor te gaan. De politie zet samen met partners onder het motto: ‘Snel gezien, snel gejat’ alles op alles om de strijd met zakkenrollers aan te gaan.

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Purmerend – Mislukt

Op maandagochtend heeft de politie een 15-jarige jongen uit de Beemster en een 15-jarige j…