Home Gelderland Nijmegen – Politie lost waarschuwingsschot

Nijmegen – Politie lost waarschuwingsschot

De politie heeft vanmorgen omstreeks 11.00 uur een 60-jarige Nijmegenaar aangehouden in een woning in de 63e straat in de Meijhorst. De verdachte was betrokken bij een conflict op straat en is zijn woning binnengegaan. Een waarschuwingsschot was nodig om de verdachte te kunnen aanhouden. Niemand raakte gewond.

Agenten waren gestuurd naar een conflict tussen enkele personen op de 63e straat in de Meijhorst in Nijmegen.Toen zij ter plaatse kwamen bleek dat één van de betrokkenen zijn woning was binnengegaan. Agenten wilden hem spreken over het incident.

De agenten forceerden de deur omdat er niet werd opengedaan. Omdat de man met een mes dreigde werd een waarschuwingsschot gelost. Hij liep verder de woning in en dreigde wederom zichzelf wat aan te doen. Uiteindelijk lukte het de agenten de man zijn mes af te laten geven en hem aan te houden. De verdachte werd overgebracht naar het politiebureau. De politie heeft de zaak in onderzoek.

 

 

Laad meer Gelderland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Apeldoorn – Politie houdt twee verdachten aan na steekincident

De politie in Apeldoorn hield op donderdag 21 februari twee mannen van 18 en 61 jaar uit A…