Home Noord-Holland Amsterdam Amsterdam – Getuigen steekincident Jan Evertsenstraat gezocht

Amsterdam – Getuigen steekincident Jan Evertsenstraat gezocht

Dinsdagavond 28 maart 2018 heeft een steekincident plaatsgevonden op de Jan Evertsenstraat in Amsterdam-West. Drie personen raakten hierbij gewond. De verdachte is door de politie aangehouden. De recherche zoekt getuigen van dit incident.

Rond 23.00 uur rijdt het eerste slachtoffer op zijn snorfiets op de Jan Evertsenstraat als uit het niets een man voor hem springt. Het slachtoffer moet hierdoor stoppen. De man beveelt dat het slachtoffer zijn snorfiets aan hem afstaat. Wanneer het slachtoffer dit niet meteen doet, wordt hij gestoken. Het slachtoffer blijft gewond achter op straat.

De verdachte loopt vervolgens door en stapt op een andere snorfietser af. Wederom eist de verdachte dat de snorfiets wordt afgestaan en ook hier steekt hij als het bevel niet direct wordt opgevolgd. Dit slachtoffer rijdt weg en rijdt direct door naar het ziekenhuis.

Ondertussen heeft de verdachte de bestuurder van een auto aangesproken. Hij dwingt de bestuurder zijn auto af te staan. Wanneer de bestuurder uit zijn auto stapt, wordt ook hij door de verdachte gestoken. De verdachte gaat er daarna vandoor en laat het slachtoffer achter. 

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Haarlem – Geen verlichting en grote hoeveelheid drank op

Maar liefst 1220 ug/l blies een 25-jarige Haarlemse vrijdagavond rond 23.45 uur op het pol…