Home Zuid-Holland Den Haag De Lier – Twee aanhoudingen na melding woninginbraak Henry Hudsonstraat

De Lier – Twee aanhoudingen na melding woninginbraak Henry Hudsonstraat

De politie heeft woensdag 28 maart omstreeks 04.00 uur twee mannen van 21 en 30 jaar, beiden inwoners van Den Haag, aangehouden op verdenking van inbraak in een woning in de Henry Hudsonstraat. Na de inbraak werden er twee auto’s gestolen.

De politie kreeg omstreeks 03.50 uur de melding dat er werd ingebroken in een woning in de Henry Hudsonstraat. Twee mannen zouden daarna in twee gestolen auto’s zijn weggereden. Agenten die naar de locatie reden, keken onderweg uit naar de twee auto’s en zagen één in de buurt rijden. Hierop ontstond een achtervolging. De bestuurder negeerde stoptekens en reed tijdens de achtervolging in de richting van de Haagse Erasmusweg op een gegeven moment tegen de richting in en ook over een fietspad. De bestuurder werd klemgereden waarna hij probeerde te voet er vandoor te gaan. Agenten konden hem daarna al snel aanhouden. De andere auto werd op de Schoutendreef aangetroffen waarna ook de tweede verdachte op straat kon worden aangehouden.

Laad meer Den Haag
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Den Haag – Politie houdt twee voortvluchtigen aan

Het EVA-team van de eenheid Den Haag wist dinsdag 17 en woensdag 18 juli twee voortvluchti…