Home Noord-Holland Amsterdam Amsterdam – Update: Gestoken man ook overleden

Amsterdam – Update: Gestoken man ook overleden

De donderdagnacht bij een ruzie c.q. vechtpartij in een woning aan de Nieuwezijds Voorburgwal neergestoken man is dit weekend aan zijn verwondingen overleden. Het betreft een 56-jarige man uit Duitsland. De door de politie neergeschoten en overleden man is een 25-jarige man, eveneens uit Duitsland.

Beide mannen zijn bekenden van elkaar, de woning was voor een korte tijd gehuurd. De recherche onderzoekt het incident verder, de Rijksrecherche onderzoekt – zoals te doen gebruikelijk – het vuurwapengebruik door de politie.

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amsterdam – Gezocht – Verdachten overval Kikkensteinstraat gezocht

De politie is op zoek naar twee verdachten die woensdagochtend 16 mei een winkel op de Kik…