Home Noord-Brabant Eindhoven Eindhoven – Politie zoekt getuigen mishandeling

Eindhoven – Politie zoekt getuigen mishandeling

In verband met een mishandeling op de Neptunusweg op zaterdagavond 27 januari rond 20.00 uur zijn wij op zoek naar getuigen. Een 34-jarige man uit Helmond werd daar door drie in het zwart geklede mannen mishandeld. Heeft u iets gezien van deze mishandeling dan horen wij dat graag. Getuigen kunnen contact opnemen met de recherche in Eindhoven op 0900-8844.

Het slachtoffer werd gewond naar het ziekenhuis gebracht. Hij liep bij de mishandeling onder andere een gebroken oogkas, een gebroken neus en gekneusde kaak op. Tijdens de mishandeling was hij in het gezelschap van een vrouw. De 34-jarige man meldde zich zondag bij ons en wij onderzoeken wat er precies is gebeurd. In de omgeving van de Neptunusweg is een buurtonderzoek gehouden. 

Laad meer Eindhoven
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rosmalen – Getuigen overval cafetaria gezocht

Dinsdagavond rond 22:25 uur is een cafetaria een de Burgemeester Molenaarhoeven overvallen…