Home Noord-Holland Amsterdam Gewapende woningoverval Amsterdam Noord in Opsporing Verzocht

Gewapende woningoverval Amsterdam Noord in Opsporing Verzocht

De politie is op zoek naar getuigen en achtergrondinformatie van een gewapende woningoverval in Amsterdam Noord. Het programma Opsporing Verzocht besteedt dinsdagavond uitgebreid aandacht aan de zaak (vanaf 21.30 uur op Nederland 1).

In de vroege ochtend van maandag 3 december 2012 overvielen twee gemaskerde mannen de woning aan de Stellingweg waar op dat moment een moeder alleen thuis was met drie jonge kinderen. De mannen mishandelden de moeder en eisten geld. Een zoontje van 5 jaar, die op het lawaai afkwam, werd ook bedreigd en geschopt. Uiteindelijk vertrokken de daders zonder buit. Het onderzoeksteam roept getuigen op contact op te nemen via 0900-8844. Anoniem melden kan via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Laad meer Amsterdam

Geef een antwoord

Bekijk ook

Amsterdam – Politie zoekt getuigen van steekincident

In de vroege ochtend van zaterdag 1 april 2023 heeft op de Spakenburgstraat in Zuidoost ee…