Home Noord-Holland Amsterdam Bromfietser gewond bij aanrijding

Bromfietser gewond bij aanrijding

Bij een verkeersongeval op de Schepenweg in Diemen is zondagavond een 63-jarige bromfietser uit Nieuwegein gewond geraakt. De andere partij, een 57-jarige automobilist uit Amsterdam, werd aangehouden op verdenking van het rijden onder invloed. Het ongeval gebeurde omstreeks half zeven toen de Amsterdammer over de Schepenweg vanuit een woonwijk richting Diemerpolderweg reed. Daarbij verleende hij geen voorrang aan de bromfietser, die over het fietspad van de Diemerpolderweg de Schepenweg overstak. De bromfietser is met onbekend lestel overgebracht naar het ziekenhuis. De Amsterdammer bleek na onderzoek ongeveer anderhalf keer zoveel gedronken te hebben als is toegestaan.

Laad meer Amsterdam

Geef een reactie

Bekijk ook

Amsterdam – Mogelijk explosief aangetroffen

De politie kreeg op maandag 12 februari om 06.00 uur een melding van een verdacht voorwerp…