Home Noord-Holland Amsterdam Gewonden bij schietincident aan de Nassaukade

Gewonden bij schietincident aan de Nassaukade

Op zaterdagochtend raakten drie personen gewond bij een schietincident aan de Nassaukade in Amsterdam. Deze drie personen zijn vervolgens ook allen aangehouden. Omstreeks 04.45 uur kreeg de politie de melding van een mogelijk schietincident bij een horecagelegenheid aan de Nassaukade. Agenten troffen een 31-jarige man uit Amsterdam aan met fors beenletsel. Hij werd direct vervoerd naar het ziekenhuis en uit onderzoek kwam naar voren dat twee andere personen, ook gewond waren geraakt en naar het ziekenhuis waren gegaan. In het ziekenhuis werden deze twee mannen, 22 en 28 jaar oud uit Amsterdam, aangetroffen en zij werden direct aangehouden.

De verwondingen van de mannen zijn niet levensbedreigend. Uit voorlopig politieonderzoek blijkt dat de mannen bekenden van elkaar zijn maar de reden voor het schietincident is nog onduidelijk. De recherche heeft de zaak in onderzoek.

 

Laad meer Amsterdam

Geef een reactie

Bekijk ook

Amsterdam – Mogelijk explosief aangetroffen

De politie kreeg op maandag 12 februari om 06.00 uur een melding van een verdacht voorwerp…