Home Noord-Holland Amsterdam Duo met drugs en stroomstootwapen opgepakt

Duo met drugs en stroomstootwapen opgepakt

Op de Beukenhorst in Diemen heeft de politie maandagavond twee mannen aangehouden wegens bezit van harddrugs en verboden wapenbezit. De politie kwam de twee op het spoor nadat ze een stopteken hadden genegeerd voor een verkeerscontrole. Eerder die avond had het duo, een 26-jarige zonder vaste woonplaats en een 23-jarige uit Diemen, nabij het Park Franckendael in Amsterdam weten te ontkomen aan een politiecontrole. Kort daarop zag een motoragent het duo weer op de Boven Rijkersloot. Op de Beukenhorst wist hij ze tot staan te brengen, waarbij opviel dat een van hen een zakje weggooide. Daarin bleek (vermoedelijk) cocaïne te zitten. Daarop werden beide mannen aangehouden. Bij nadere controle bleek de Diemenaar een stroomstootwapen op zak te hebben. Ook dat wordt hem aangerekend.

Laad meer Amsterdam

Geef een reactie

Bekijk ook

Amsterdam – Mogelijk explosief aangetroffen

De politie kreeg op maandag 12 februari om 06.00 uur een melding van een verdacht voorwerp…