Home Noord-Holland Amsterdam Inbrekers Ottho Heldringstraat op heterdaad gepakt

Inbrekers Ottho Heldringstraat op heterdaad gepakt

Woensdagavond rond 22.00 uur zijn twee inbrekers aangehouden. Ze probeerden in te breken in een bedrijf op de Ottho Heldringstraat in Amsterdam. De verdachten probeerden met een sloophamer tevergeefs het slot van de deur te forceren. De buurtbewoners hadden dit door en belden meteen de politie. De verdachten probeerden per scooter nog te vluchtten, maar ook dit mislukte. De politie wist ze in de omgeving van het AA-plein klem te rijden en aan te houden. De desbetreffende scooter is in beslag genomen en de verdachten zitten vast voor verhoor.

Laad meer Amsterdam

Geef een reactie

Bekijk ook

Amsterdam – Mogelijk explosief aangetroffen

De politie kreeg op maandag 12 februari om 06.00 uur een melding van een verdacht voorwerp…