Home Noord-Holland Amstelveen Amstelveen – Getuigenoproep beroving Parlevinker

Amstelveen – Getuigenoproep beroving Parlevinker

Woensdag 13 november vond rond 22.05 uur een gewapende beroving plaats nabij een restaurant aan Parlevinker in Amstelveen. De twee daders gingen er te voet vandoor. De politie stelt een onderzoek en is op zoek naar getuigen en/of camerabeelden.

Twee onbekend gebleven personen bedreigden kort na sluitingstijd op straat een medewerkster van een restaurant met een vuurwapen of een daarop gelijkend voorwerp. De daders beroofden de vrouw van haar tas met persoonlijke eigendommen. Ze zijn te voet in onbekende richting gevlucht en ondanks de zoekactie door de politie niet meer aangetroffen.

Laad meer Amstelveen
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amsterdam – Getuigen gezocht: 60-jarige man zwaar mishandeld bij Ziggo Dome

Zaterdagavond 18 maart 2023 is een 60-jarige man vlakbij de Ziggo Dome in Amsterdam-Zuidoo…