Home Noord-Holland Amstelveen Amstelveen – Bloemetje voor alerte buurtbewoner

Amstelveen – Bloemetje voor alerte buurtbewoner

Wijkagent Simone Seegers heeft deze week een alerte bewoonster van Westwijk een bloemetje bezorgd. De vrouw meldde 15 augustus een verdachte situatie, waarop de politie drie jongens aanhield. Zij waren in het bezit van inbrekerswerktuig.

Sinds kort kunnen de bewoners van Westwijk gebruik maken van een Whatsapp Buurtpreventie in het kader van het project ‘Waaks in Westwijk’. Seegers stimuleert de bewoners door ze te informeren en te enthousiasmeren, zodat zij voor de politie de ogen en oren in de wijk zijn en verdachte situaties melden via 112.

Dit initiatief werpt nu al zijn vruchten af. De afgelopen periode heeft dat geleid tot meerdere aanhoudingen.

Laad meer Amstelveen
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Here We Go Again, de Nederlandse premiere van Mamma Mia!

Zing, dans, lach en word opnieuw verliefd met het feel-good film event van deze zomer: MAM…