Home Limburg Tegelen – Woningovervallers zorginstelling aangehouden

Tegelen – Woningovervallers zorginstelling aangehouden

De politie heeft zondagmiddag met behulp van de Koninklijke Marechaussee een man en een vrouw aangehouden op de Thorbeckestraat. Zij zijn verdacht van een woningoverval in een zorginstelling aan de Lingsterhofweg rond 16.30 uur. Bij deze overval raakten twee bewoners ernstig gewond. Zij zijn per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht.

Het tweetal bedreigde de twee bewoners (identiteiten nog niet bekend) en eisten geld. De bewoners raakten gewond en het tweetal wist te voet te ontkomen. Door een goed signalement van de twee wist een patrouille van de KMAR hen over te dragen aan de politie. Zij zijn meegenomen naar het bureau waar zij voor verder onderzoek zijn ingesloten. De politie stelt een onderzoek in bij en rond de zorginstelling naar de exacte toedracht. Getuigen wordt gevraagd zich te melden via telefoonnummer 0900-8844.

Laad meer Limburg
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Limburg – Verborgen cocaïne in auto aangetroffen

Experts van de douane Amsterdam hebben op speciaal verzoek van het Team Ondermijning in Li…