Home Noord-Holland Kennemerland Alkmaar Alkmaar – Gezocht – Ontploffing – Olieslagerstraat – Alkmaar

Alkmaar – Gezocht – Ontploffing – Olieslagerstraat – Alkmaar

In de nacht van zaterdag 13 januari op zondag 14 januari vond wederom een ontploffing plaats bij een woning aan de Olieslagerstraat in Alkmaar. De voordeur raakte beschadigd. Het is de derde ontploffing in deze straat en de vierde ontploffing in de wijk Alkmaar Noord. De recherche doet onderzoek en zoekt getuigen, mensen met informatie en camerabeelden. Bel de politie via 0800-6070. Liever anoniem? Bel dan 0800-7000.

Op zondag omstreeks 00.40 uur werd de straat wederom opgeschrikt door een harde knal. Nadat de hulpdiensten werden gealarmeerd is direct een onderzoek gestart. Meerdere eenheden hebben een zoekslag in de omgeving gemaakt maar niemand werd aangetroffen. Bij de ontploffing raakte niemand gewond. Mogelijk zijn na de ontploffing één of twee donker geklede personen weggelopen in de richting van Laan van Brussel.

Melden helpt!
Als u verdachte situaties ziet, bel dan altijd 112. Heeft u informatie over (de achtergronden van) de ontploffing(en)? Meld het dan ook! Dat kan via onderstaand tipformulier of bel de politie via de Opsporingstiplijn: 0800-6070. Liever anoniem informatie doorgeven? Dat kan via Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Lees hier de eerdere berichtgeving.

2024009718

Laad meer Alkmaar
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Purmerend – Man overleden na schietincident Purmerend, andere man zwaargewond

Bij het treinstation van Purmerend aan de Stationsweg heeft maandag 12 februari rond 20.05…