Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Politie onderzoekt beroving Krabbendijkestraat Rotterdam

Rotterdam – Politie onderzoekt beroving Krabbendijkestraat Rotterdam

Agenten doen onderzoek naar een gewapende beroving op de Krabbendijkestraat in Rotterdam op vrijdagavond 12 januari jl.

Agenten kregen de melding rond 21.30 uur en gingen er meteen op af. Zij troffen daar een verdachte aan. Toen de man niet naar de aanwijzingen van agenten luisterden is er een waarschuwingsschot gelost. Vervolgens is er gericht geschoten. De 21-jarige man uit Rotterdam is daarbij gewond geraakt en naar het ziekenhuis gebracht.

De Rijksrecherche doet onderzoek naar het schieten door de politie. Dit is een onafhankelijke instantie die onder leiding van het Openbaar Ministerie het optreden van de politie onderzoekt. Dat gebeurt altijd wanneer bij politieoptreden iemand gewond raakt of overlijdt, zie ook bericht Openbaar Ministerie: https://www.om.nl/actueel/nieuws/2024/01/14/rijksrecherche-onderzoekt-schietincident-rotterdam

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhoudingen na geweld tegen agenten aan de Van Meekerenstraat in Rotterdam

Zondag 11 februari rond half 1 hebben twee mannen, een 41-jarige Rotterdammer en een 38-ja…