Home Noord-Holland Purmerend – Getuigen gezocht geweldsincident Purmerend

Purmerend – Getuigen gezocht geweldsincident Purmerend

De politie zoekt getuigen van een geweldsincident in het Leeghwaterpark in Purmerend. Daar werd woensdag 7 juni rond 19.30 uur een 16-jarige jongen uit Purmerend in zijn arm gestoken met een steekwapen.

De jonge Purmerender skateboardde woensdagavond onder het viaduct ter hoogte van de IJsselmeerlaan toen hij door twee jongens werd uitgescholden. Zij kwamen achter de Purmerender aan en een van de twee stak hem in zijn arm. Het slachtoffer sloeg op de vlucht en heeft zich later laten behandelen in het ziekenhuis.

Getuigenoproep

De politie op zoek naar de verdachten in deze zaak. Het signalement van de verdachten is als volgt:

Verdachte 1:

  • Man
  • Ongeveer 16 jaar
  • Ongeveer 1,75 meter lang
  • Fors postuur
  • Droeg een zwart shirt, rode broek en zwarte schoenen

Verdachte 2:

  • Man
  • Ongeveer 16 jaar
  • Geheel in het zwart gekleed

De politie doet onderzoek naar het incident en roept getuigen op zich te melden. Bent u getuige geweest van het geweldsincident in het Leeghwaterpark in Purmerend? Meld u dan via 0900-8844. Dat kan ook anoniem, bel dan misdaad anoniem via 0800-7000. De politie neemt ook graag kennis van eventuele beelden, bijvoorbeeld van dashcams, uit die buurt op dat tijdstip. Deel uw informatie via het onderstaande tipformulier.

2023119114

Laad meer Noord-Holland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Purmerend – Man overleden na schietincident Purmerend, andere man zwaargewond

Bij het treinstation van Purmerend aan de Stationsweg heeft maandag 12 februari rond 20.05…