Home Noord-Brabant Bergen op Zoom Bergen op Zoom, Terneuzen – Fransman gaat er vandoor bij controle en wordt in België aangehouden

Bergen op Zoom, Terneuzen – Fransman gaat er vandoor bij controle en wordt in België aangehouden

Een 21-jarige Fransman heeft zich donderdagavond 8 juni onttrokken aan een verkeerscontrole. Er volgde een achtervolging die door Zeeland België in ging. Daar hebben Belgische agenten de verdachte aangehouden.

Omstreeks 21.00 uur geven agenten op de A4 bij de Bergen op Zoom de auto met Frans kenteken een volgteken voor een verkeerscontrole. De bestuurder stopt op de uitvoegstrook bij de afslag Bergen op Zoom Centrum. Agenten controleren de persoonsgegevens van de man. In de auto ruiken zij een henneplucht

Laad meer Bergen op Zoom
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Breda / Oosterhout – Dronken automobilist raakt rijbewijs kwijt nadat hij dronken vriend ophaalt bij politie

Een 29-jarige automobilist uit Oss werd zondag 10 december op de Nieuwe Bredase Baan in Br…