Home Noord-Holland Kennemerland Alkmaar Vermist – Frank Droog

Vermist – Frank Droog

Frank heeft op de avond, nadat zijn vriendin die ochtend (23 maart 2023) de relatie tussen hun beiden had beëindigd, zijn woning verlaten zonder medeneming van portemonnee, geld, jas en schoenen. Zijn mobiele telefoon heeft hij kennelijk wel meegenomen maar die staat sinds de avond van verdwijning uit. Frank was niet suicidaal.

Frank heeft zijn woning  in Alkmaar verlaten maar daarna is hij nergens meer waargenomen of gesignaleerd. Frank had bij zijn moeder nog telefonisch aangegeven dat hij het weekend rust wilde hebben en op maandag 27 maart 2023 weer contact zou opnemen, hetgeen niet is gebeurd.

Laad meer Alkmaar
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Purmerend – Man overleden na schietincident Purmerend, andere man zwaargewond

Bij het treinstation van Purmerend aan de Stationsweg heeft maandag 12 februari rond 20.05…