Home Noord-Holland Amsterdam Amsterdam – Zes aanhoudingen na integrale controles

Amsterdam – Zes aanhoudingen na integrale controles

Bij integrale controles bij 28 bedrijven op bedrijventerreinen in Amsterdam zijn afgelopen week zes personen aangehouden voor o.a. witwassen, bezit van en handel in verdovende middelen en rijden onder invloed.

Bij een driedaagse controle op bedrijventerreinen in Amsterdam-Noord en op meerdere plaatsen in het centrum zijn veel bewustwordingsgesprekken met omwonenden en ondernemers gevoerd. Daarnaast hebben verschillende partners boetes aangezegd, waaronder door de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) voor overtreding van de Tabaks- en rookwarenwet en een aantal waarschuwingen voor hygiëne, HACCP en allergenen-info. Daarnaast werden misstanden geconstateerd op het vlak van (brand)veiligheid en troffen controleurs illegale bewoning aan.

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amsterdam – Politie zoekt getuigen van steekincident metrostation Reigersbos

Bij een steekincident op metrostation Reigersbos is donderdagmiddag 7 december omstreeks 1…