Home Noord-Holland Zaandam – Aanhouding na steekincident Commandeursstraat

Zaandam – Aanhouding na steekincident Commandeursstraat

De politie heeft woensdagmiddag 22 juni een 41-jarige vrouw uit Zaandam als verdachte van een steekincident aangehouden. Een 65-jarige man uit Zaandam raakte daarbij gewond.

Rond 12.30 uur kreeg de politie een melding dat er een burenconflict gaande zou zijn in de Commandeursstraat. Al snel werd duidelijk dat er mogelijk een steekincident had plaatsgevonden. Het slachtoffer werd door een buurtbewoner met een scherp voorwerp gestoken. De man is voor behandeling naar het ziekenhuis vervoerd. De verdachte kon direct aangehouden worden en zit op dit moment vast voor verhoor.

Getuigenoproep

Wat precies de aanleiding is geweest van het incident wordt verder onderzocht. De recherche komt graag in contact met getuigen. Heeft u het incident zien gebeuren of beschikt u over beelden die bijvoorbeeld gemaakt zijn via een beveiligingscamera of een videodeurbel? Neem dan alstublieft contact op met de politie via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Ook kunt u informatie doorgeven via onderstaand tipformulier. Hier kunt eventueel ook beeldmateriaal uploaden. Vermeld voor een snelle afhandeling het dossiernummer: 2022124155

Laad meer Noord-Holland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Purmerend – Man overleden na schietincident Purmerend, andere man zwaargewond

Bij het treinstation van Purmerend aan de Stationsweg heeft maandag 12 februari rond 20.05…