Home Zeeland Vlissingen Vlissingen – Gezocht – moord – Adriaen van de Vennestraat – Vlissingen

Vlissingen – Gezocht – moord – Adriaen van de Vennestraat – Vlissingen

Op vrijdagochtend 17 september 2021 loopt omstreeks 06.50 uur een vrouw met een afvalcontainer door de brandgang achter haar huis aan de Adriaen van Vennestraat in Vlissingen. Ze ziet daar een man levenloos op de grond liggen waarna haar man direct de politie waarschuwt. Het slachtoffer is de 23-jarige Roshentlie Rosaria. Hij blijkt te zijn doodgeschoten. Een intensief rechercheonderzoek leidt helaas tot op heden nog niet tot de dader(s). De Hoofdofficier van Justitie van het Arrondissmentsparket Zeeland-West-Brabant looft nu een beloning van 15.000 euro uit voor de (gouden) tip die leidt tot de aanhouding van de dader(s).

Lees verder

Laad meer Vlissingen
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Vlissingen – Twee slachtoffers naar ziekenhuis na verkeersongeval, bestuurder aangehouden

Twee inzittenden van een auto zijn dinsdagavond 13 februari gewond geraakt na een aanrijdi…