Home Noord-Holland Zaandam – Drie aanhoudingen na bekogelen politie en brandweer

Zaandam – Drie aanhoudingen na bekogelen politie en brandweer

In de nacht van dinsdag op woensdag zijn de brandweer en de politie bekogeld met zwaar vuurwerk. De politie heeft drie personen aangehouden.

Rond 01.00 uur kwam er een melding binnen van een autobrand op de E. Heimansstraat. Toen de brandweer en de politie ter plaatse kwamen werden zij direct met zwaar vuurwerk bekogeld. Hierbij raakte een agent licht gewond aan zijn arm. Met ondersteuning van de politie kon de brandweer de brand blussen. De politie heeft een persoon aangehouden voor brandstichting van een auto, een 16-jarige jongen uit Zaandam voor poging zware mishandeling en een 18-jarige Zaandammer voor het negeren van het samenscholingsverbod. De drie verdachten zijn overgebracht naar het politiebureau en ingesloten voor onderzoek.

Laad meer Noord-Holland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Purmerend – Aanhouding na brandstichting

De politie heeft woensdag 3 augustus jl. een verdachte aangehouden op verdenking van brand…